Nasıl yardımcı olabiliriz?
Menu
SEPETİNİZ

KVKK Aydınlatma Metni

KVKK Aydınlatma Metni

Veri Sorumlusu: Sabuncuoğlu Kimya Anonim Şirketi

Adres: İTOB Organize Sanayi Bölgesi 10014 Sk. No:28 Menderes/ İZMİR

Telefon: 0 (232) 210 34 34

E-posta: info@sabuncuoglu.com.tr

Bu aydınlatma metni, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (KVKK) uygun olarak düzenlenmiştir. Bu metin, [Şirket Adı] tarafından işlenen kişisel verilerinizi nasıl topladığımız, nasıl kullandığımız, nasıl koruduğumuz ve sizinle ilgili haklarınızı nasıl desteklediğimiz konusunda sizi bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

1. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemleri

[Şirket Adı], kişisel verilerinizi aşağıdaki yöntemlerle toplayabilir:

  • İnternet sitemizi ziyaret ettiğinizde
  • Ürün veya hizmetlerimizi kullanırken
  • İletişim formları, anketler veya diğer araçlar aracılığıyla bize bilgi sağladığınızda
  • Çevrimiçi platformlar aracılığıyla
  • Diğer yasal yollarla ve açık rıza ile

2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz aşağıdaki amaçlarla işlenmektedir:

  • Ürün ve hizmetlerimizi sunmak ve yönetmek
  • Müşteri destek hizmetleri sağlamak
  • Ürün ve hizmetlerimizin kalitesini iyileştirmek
  • Pazarlama ve reklam faaliyetlerini yürütmek
  • Yasal yükümlülüklerimize uymak

3. Kişisel Verilerin Paylaşımı

Kişisel verileriniz, yasal gereklilikler, işbirliği yapılan üçüncü taraflar ve hizmet sağlayıcılarımızla paylaşılabilir. Kişisel verileriniz, yalnızca gizlilik ve güvenlik önlemlerine sıkı sıkıya bağlı kalınarak paylaşılır.

4. Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak için uygun teknik ve organizasyonel önlemler almaktayız. Verilerinizi yetkisiz erişime, değişikliğe veya ifşaya karşı korumak için gerekli güvenlik önlemlerini uyguluyoruz.

5. Kişisel Veri Sahibi Hakları

Kişisel verilerinizi nasıl işlediğimizle ilgili olarak size aşağıdaki hakları tanımaktayız:

  • Kişisel verilerinize erişim hakkı
  • Kişisel verilerinizi düzeltme hakkı
  • Kişisel verilerinizi silme hakkı
  • Kişisel verilerin işlenmesini kısıtlama hakkı
  • Kişisel verilerin taşınabilirliği hakkı
  • Kişisel verilerinize itiraz hakkı

Bu haklarınızı kullanmak veya verilerinizle ilgili herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen [Şirket Adı] ile iletişime geçin.

6. Aydınlatma Metni Güncellemeleri

Bu aydınlatma metni, KVKK veya iş yapış tarzımızdaki değişikliklere göre güncellenebilir. Herhangi bir güncelleme durumunda, sizi bilgilendireceğiz.

KVKK Aydınlatma Metni'ni okuduğunuz ve anladığınızı kabul ederim.

İmza: Okumakta Bulunan Kişi

Tarih: Okunma Tarihi

 

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini geliştirmek için çerezleri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Gizlilik Politikası.